Autor: Informer.rs

22.03.2022.

10:59

Foto: Starsportphoto

Sport

VREĐALI ZVEZDINOG KAPITENA, PA PODVILI REP! Provokatori udarili na Borjana, pa pobegli kada ih je pozvao da mu sve kažu u lice!

Milan Borjan, kapiten šampiona Srbije, našao se na udaru grupe momaka koji su izlazili iz jednog kombija na ulasku u aerodrom.

Kako prenosi Kurir, usledile su vrede na ralun prvog golaman crveno-belih. "Pi*ko ciganska", dobacili su kapitenu kluba sa "Marakan" koji je u tom trenutku bio potpuno sam.

Ali, nije im Borjan ostao dužan. Isti izvor navode da je Borjan odgovorio provokatorima, kako se pretpostavlja, navijačima Partizana.

Informer

 

Pozvao ih je da izađu iz belog kombija i u lice mu kažu šta imaju, ali se grupa momaka povukla i sve se završilo samo na verbalnom sukobu. Zvezdin golman im je odlazeći od njih dobacio: "Grobarčine jedne".

Trenutno je pauza u Superligi Srbije zbog reprezentativnih obaveza, pa će se Borjan najverovatniej pridružiti porodici koja je na odmoru na Kubu.

Informer

 

Podsećamo, dan posle eliminacije Crvene zvezde od  Rendžersa u osmini finala Lige Evrope, kapiten crveno-belih Milan Borjan poslao je moćnu poruku svim vatrenim pristalicama ovog kluba.

- Zvuči kao floskula ako kažem da sam jako ponosan na moj tim, na ove momke koji ginu za svaku loptu, ja zapravo nisam ponosan već preponosan.Ponosan sam i na sve ljude u klubu od ekonoma, spremačica, kuvara, fizioterapeuta koji svojim odnosom prema nama doprinose da budemo sve bolji i jači. Kada se setimo gde je naš klub bio pre sedam godina i gde smo sada, nemoguće je ne osećati ovoliki ponos i zadovoljstvo koje ja trenutno kao kapiten osećam. Hvala najboljim navijačima koji shvataju koliko se dajemo za naš grb i koji nam to vraćaju onakvom emocijom kakva je sinoć bila na stadionu. Želim da im obećam da nastavljamo da gazimo još sigurnije i jače ka novim pobedama, evropskim uspesima i titulama - napisao je Borjan.

Bonus video