Autor: Informer.rs

23.03.2022.

16:51 >> 18:06

Foto: Starsportphoto

Sport

NAJTEŽE JE U BEOGRADU PROTIV ZVEZDE - DELIJE SU NEVEROVATNE! Legendarni ŠPANAC oduševljen navijačima crveno-belih! (VIDEO)

Iako srpska košarka nema zagarantovano mesto u Evroligi, za brojne sportiste iz elitnog takmičenja dolazak u Beograd predstavlja pravi spektakl. Godinama unazad se vodi debata da li je atmosfera žešća u Grčkoj ili Srbiji, a sada je Serhio Ljulj otklonio sve dileme. 

Legendarni košarkaš Real Madrida je pre samo tri sedmice gostovao Crvenoj zvezdi, a od buke koju je trpeo u hali Aleksandar Nikolić još uvek se nije oporavio. 

- Najteža dvorana u kojoj sam igrao je u Beogradu, domaći teren Crvene zvezde. Svi tamo stoje i zajedno pjevaju, nešto neverovatno i nešto što treba doživeti. Pored toga to su dvorane Olimpijakosa i Panatinaikosa i tu je takođe fenomenalna atmosfera, navijači stalno prave pritisak na dešavanja na terenu - rekao je Serhio Ljulj. 

Španac nema dilemu ni kada je reč o najtežem protivniku tokom cele karijere, a izbor je pao na Huana Karlosa Navara. 

- Navaro je najteži protivnik. Uvek je neko na koga sam se ugledao i ko je pravi lider. Teško je bilo igrati protiv njega kada je predvodio Barselonu - jasan je as Real Madrida. 

Blankosi su trenutno drugi tim u Evroligi sa 18 pobeda i sedam poraza, ali problem predstavlja slaba forma ekipe Pabla Lasa. Real je kiksnuo u Beogradu, a potom i u utorak u Istanbulu protiv Anadolu Efesa te sve ukazuje na to da će se do kraja regularnog dela sezone boriti za drugo mesto.