Autor: Informer.rs

25.03.2022.

20:11

Foto:

Sport

OTAC JE ŽELEO DA KARIJERU PROVEDEM U ZVEZDI, ALI SU MORALI DA ME PRODAJU KAKO BI PREŽIVELI! Teška ispovest Luke Milivojevića!

Godinama unazad Luka Milivojević važi za jednog od najboljih vezista na Ostrvu. Bivši srpski reprezentativac kapiten je Kristal Palasa, a u razgovoru za klupski sajt dotakao se aktuelnih tema i objasnio kako vidi trenutnu sezonu. 

- Malo je zbunjujuća sezona, ali uvek sam iskren prema sebi. Mislim da radim odlično na treninzima i dajem sve od sebe. Zadovoljan sam kako sam odigrao u kupu - rekao je srpski vezista. 

Iako Milivojević ima daleko manju minutažu nego poslednjih godina, srpski vezista je kapiten i lider Orlova. 

- Kao kapiten moram da vodim primerom, posebno u teškim trenucima, jer tu je mnogo mladih momaka koji mogu da se nađu u sličnoj situaciji u budućnosti. Uvek sam spreman da se borim i nikad ne odustajem. Do kraja karijere ću se boriti i davati maksimum, a na treneru je da odluči da li je to dovoljno dobro za njega. Radim ono što mislim da je najvažnije - dajem sve od sebe - jasan je Milivojević. 

Informer

Bivši srpski reprezentativac prisetio se perioda na Marakani i istakao da nikada nije želeo da ode iz Crvene zvezde, ali je kako bi preživeo morao da ode. 

- Kada je stigla ponuda da pređem u Crvenu zvezdu, možete da zamislite moju sreću, mog oca. Sećam se kada sam potpisao da mi je rekao: 'Želim ti da čitavu karijeru provedeš u Zvezdi'", priča bivši kapiten kluba sa Rajka Mitića i nastavlja: "Za mene je to bio kraj svega, to je bilo to - ostvario sam san. Nisam morao ništa više da uradim! Morali su da me prodaju da bi preživeli - jasan je Milivojević. 

Pre Milivojevića dres Kristal Palasa branio je Saša Ćurčić, a Luka ističe da imaju odličan odnos i redovnu komunikaciju. 

- Često sam ga sretao i čujemo se telefonom. Veoma je pozitivna osoba. Nismo dugo pričali, ali veliko mi je zadovoljstvo kad god ga sretnem. Sjajan je tip, pozitivan i uvek optimističan - dodaje Milivojević.