Autor: Informer.rs

27.03.2022.

11:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

TRI VAŽNA IGRAČA VAN STROJA, Dejan Stanković dobio i dobre vesti pred nastavak borbe za titulu!

Crvena zvezda se posle nekoliko dana odmora vratila treninzima. Igrači koji nisu imali reprezentativne obaveza nastavili su trenažni proces.

Ipak, tri Zvezdinia fudbalera i dalje treniraju odvojeno od ekipe, to su Radovan Pankov, Kristijan Pićini i zvezdin "magiko" Aleksandar Katai. U toj grupi bio je i Seku Sanogo, ali se on oporavio, prenosi Žurnal.

Informer

Seku Sanogo se oporavio

Pouzdani vezista iz Obale Slonovače oporavio se od lakše povrede zbog koje je propustio duel sa Kolubarom i normalno je trenirao sa ekipom. Za razliku od njega, Aleksandar Katai, Kristijano Pičini i Radovan Pankov i dalje rade po posebnom režimu. Očekuje da i oni uskoro budu u takmičarskom pogonu. Crveno-beli su u subotu imali dva treninga, a u nedelju će odraditi jedan, piše pomenuti izvor.

Informer

 

Evropska misija Crveve zvezde za ovu sezonu je završena, pa je ceo fokus na domaćim trofejima. Posebno šampionskoj tituli koja vodi ponovo u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Informer

 

Prvu utakmicu posle reprezentativne pauze Zvezda igra protiv Radničkog u Nišu (2. april), a zatim je čeka četvrtfinale Kupa Srbije protiv TSC (6. april), pa u Beograd dolazi i drugi Radnički, onaj iz  Kragujevca (10. april), a onda sledi plej-of i konačna borba za naslov prvaka države.


Pobedom u večitom derbiju protiv Partizana (2:0) crveno-beli su prebacili pritisak na crno-bele, koji su u  međuvremenu odigrali  i nerešeno sa Napretkom (0:0), tako da su u ovom momentu "večiti" izjednačeni na tabeli, ali Zvezda ima prednost zbog boljeg međusobnog skora