Autor: Informer.rs

31.03.2022.

23:44

Foto: Starsportphoto

Sport

MARSELJ KVARI POSAO ZVEZDI! Ništa od povratka REPREZENTATIVCA na Marakanu!

Reprezentativac Srbije Mihailo Ristić neće produžiti saradnju sa Monpeljeom prenose francuski mediji. Ipak, isti izvori dodaju da bi izdanak Zvezdine omladinske škole mogao da ostane u Ligi 1, a naredne sezone zaigra i Ligu šampiona. 

Kako pojedini mediji prenose, Olimpik Marselj je ozbiljno zainteresovan da Ristića dovede po isteku njegovog ugovora u Monplejeo i tako pokvari posao Crevnoj zvezdi. 

Na Velodromu su oduševljeni kvalitetima koje RIstić poseduje, ali su isto tako svesni da je timu potrebno osveženje uz levu aut liniju. Dodatan "plus" je činjenica da bi Srbin na Azurnu obalu stigao bez obeštećenja kada mu ugovor sa trenutnim poslodavcem istekne. 

Informer

Iako sa Nemanjom Radonjićem nisu ostvarili očekivane rezultate, čelnici Olimpika očigledno nisu odustali od angažovanja srpskih fudbalera. Ristić se, navodno, već duže vreme nalazi na oku struke u Marselju, koji bi konkurenciju za njegov potpis, prema saznanjima lokalnih medija, mogao da ima u Lilu i Frankfurtu. Pored toga, i Zvezda je pokazala interesovanje da Ristića vrati na Marakanu.