Autor: Informer.rs

01.04.2022.

11:11

Foto:

Sport

TERZIĆ POTVRDIO TRANSFER! Tačno je - DOLAZI U ZVEZDU!

To je potvrdio i prvi čovek srpskog šampiona Zvezdan Terzić, koji je oduševljen Marinovim dolaskom u Crvenu zvezdu.

- Nemam šta da krijem - Marko Marin biće novi šef skauting službe Crvene zvezde. Uverio sam se u njegovu stručnost, video sam kako gleda igrače, kako ih analizira i koliko je posvećen fudbalu. Neverovatno! Očekujem na leto velike benefite za Crvenu zvezdu, kad Marin preuzme dužnost - rekao je za Kurir Zvezdan Terzić i dodao:

- Marko planira da se vrati u Beograd, da ovde kupi stan i živi sa porodicom. Veliko je to priznanje i za Crvenu zvezdu, jer se radi o svetskom čoveku koji je živeo u Frankfurtu i velikim gradovima sveta, a sada je izabrao da njegovo odredište bude glavni grad Srbije - istakao je Terzić.

Marko Marin će novu funkciju preuzeti na leto, kada mu isteknu obaveze prema Ferencvarošu. U međuvremenu boravi u Beogradu, a viđen je na meču Prve lige između Grafičara i Zlatibora na Marakani, u društvu finansijskog direktora kluba Marka Petrovića.

Bivši reprezentativac Nemačke je počeo da radi i već ima nekoliko zanimljivih imena na spisku pojačanja za leto.

Informer

 

Podsetimo, mladi Nemanja Motika koji je zimus došao iz Bajerna u Crvenu zvezdu, pre potpisa za crveno-bele obavio je konsultacije sa Marinom.

Iskusni vezista ima 33 godine, a na Marakani je igrao u sezoni 2018/2019, postigao je devet golova na 34 utakmice.

Ekipu je napustio zajedno sa trenerom Vladanom Milojevićem, kada su otišli u Saudijsku Arabiju. Nosio je kapitensku traku Zvezde i igrao u Ligi šampiona protiv Liverpula, PSŽ i Napolija.

U bogatoj karijeri branio je boje Borusije iz Menhengladbaha, Verdera iz Bremena, Čelsija, španske Sevilje, italijanske Fiorentine, belgijskog Anderlehta, turskog Trabzona, grčkog Olimpijakosa, Al Ahlija, Al Raeda i Ferencvaroša.