Autor: Informer.rs

01.04.2022.

13:19

Foto: Starsportphoto

Sport

PROBLEM ZA ZVEZDU! Jedan klub KVARI posao oko dovođenja napadača! Na Marakani SPREMILI PLAN B!

On bi u Zvezdi bio podrška Ohiju Omoižuanfu, ako bi kojim slučajem uprava srpskog šampiona prodala drugog golgtera Milana Pavkova.

Krilni fudbaler trebalo bi da donese Stankovićevom timu eksplozivnost i neophodnu svežinu, ali se u međuvremenu za njega zainteresovala i Šarloa.

Belgijanci su, samim tim, pojačali vrednost Jamajčanina koji je ove sezone postigao deset golova u svim takmičenjima. Nezvanično, Kopar na ime obeštećenja zahteva oko milion evra, što je velika suma uzimajući u obzir činjenicu da je Kahim Paris igrao u takmičenju slabijeg kvaliteta u odnosu na srpski šampionat.

To bi mogla da bude najveća prepreka u realizaciji transfera, kao i meteorskog napretka Zvezdinog deteta koje stasava u Grafičaru - Ilije Babića.

Informer

 

Reč je o ofanzivcu rođenom 2002. godine koji je jedan od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde, sa kojom je osetio miris Lige šampiona za mlade. Međutim, prelaskom u seniorski fudbal imao je period stangancije. Problemi sa ugovorom, zatim povrede i mononukleoza učinili su da Ilija Babić ne pokaže sav potencijal u redovima Zvezdine filijale. 

Međutim, dolaskom Marka Neđića na klupu Grafičara, Ilija Babić je krenuo da upisuje minute u kontinuitetu. Na prethodnoj utakmici sa Zlatiborom je postigao dva gola i upisao asistenciju. Pre toga briljirao u sudaru sa liderom iz Inđije, kada je nekoliko minuta pre kraja postigao pogodak za izjednačenje.

Nema sumnje da bi u Babiću crveno-beli dobili rešenje na duge staze. I mnogo jeftinije od onoga što traži Koper za Parisa.