Autor: Informer.rs

02.04.2022.

11:22

Foto: Starsportphoto

Sport

BOMBA NA MARAKANI! REAL MADRID DOVODI ŠTOPERA CRVENO-BELIH! Španski mediji potvrdili!

Jedan od igrača koji bi mogao da donese šampoionu Srbije ozbiljnu zaradu je Stefan Leković, za koga je interesovanje pokazao slavni Real Madrid, a koji bi već ovog leta to interesovanje mogao i da realizuje!

Kako piše madridski portal OK Diario u Realu dobro upoznati sa kvalitetom igrača na pozajmici u Grafičaru i nekadašnjeg kapitena omladinaca Crvene zvezde. Pišu da je on supertalentovani štoper koji donosi svestanost odbranbenom sistemu svoje ekipe.

Realovi skauti su podneli vrlo dobre izveštaje o igraču, kod kog se posebno ceni to što izuzetno dobro igra sa loptom, ima izvrsnu građu i deluje dominantno na terenu. Isti izvor navodi da Madriđani Lekovića žele da dovedu u Kastilju, razvojni tim Kraljevskog kluba, a onda da ga predstave u prvom timu!

Informer

 

Crvena zvezda je zimus napravila pravi potez i produžila ugovor sa sjajnim igračem do leta 2026. godine. Crveno-beli planiraju da narednog leta promovišu Lekovića u prvi tim, a to bi dodatno otežalo posao Realu.

Kako saznaje Mozzart sport, vodeći ljudi Crvene zvezde ne samo da Lekovića vide kao budućeg standardnog prvotimca, već se nadaju da bi njegov transfer mogao da bude rekordan kada je u pitanju velikan sa stadiona Rajko Mitić. Na Marakani veruju da bi Lekovićeva prodajna cena mogla da dostigne cifru od čak 15.000.000 evra.

Informer

 

Rekord kada su u pitanju prodaje igrača, prema proračunu specijalizovanog portala Transfermarkt, drži Goran Drulić, čiji je transfer u Saragosu iznosio 27.000.000 nemačkih maraka, što se sada procenjuje na oko 13.000.000 evra.

Leković je rođen 2004. godine, a posebnu pažnju na sebe skrenuo je u omladincima Crvene zvezde, a nakon zimskih priprema, odrađenih sa prvim timom, prebačen je u Grafičar kako bi napravio dadatni pomak u razvoju kod trenera Marka Neđića.