Autor: Informer.rs

05.04.2022.

11:55

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA NAŠLA POJAČANJE! Cena? Paprena!

Crvena zvezda i Partizan u poslednje kolo Superlige ulaze poravnati i u slučaju da tako ostane crveno-beli će imati prednost domaćeg terena u večitom derbiju, odnosno bolji međusobni skor ukoliko oba tima završe na kraju sezone sa identičnim brojem bodova.

Zvezda u nedelju popodne dočekuje Radnički iz Kragujevca, dok crno-bele očekuje teško gostovanje trećeplasiranom Čukaričkom.

Plan Zvezde pred letnji prelazni rok je dovođenje talentovanih igrača iz drugih klubova iz Srbije, a skauti ih već mesecima prate. 

Kako prenosi MaxBet sport na meti šampiona Srbije se nalazi vezista Mladosti iz Lučana Đorđe Gordić. Momak rođen 2004. godine je prošao školu ekipe iz Dragačeva, a ove sezone je svojim učinkom u plavom dresu skrenu pažnju na sebe, ne samo crveno-belih nego i timova iz Evrope.

Navodno je, kako se ranije spekulisalo, cena  mladog veziste 800.000 evra, videćemo da li je šampion Srbije spreman toliko da plati.

Informer

Đorđe Gordić

Postao je i mladi reprezentativac Srbije, odigrao je dva meča kod novog selektora Gorana Stevanovića bez obzira na to što tek 5. novembra puni 18 godina.

Takođe, talentovanog igrača su dva puta snimali i skauti Mančester sitija. Gordić se pojavio na sceni pre godini dana, ali je od avgusta polako dobijao priliku u Superligi. Postao je standardan prvotimac, a na 19 prvoligaških utakmica postigao je pet golova.

Bonus video