Autor: Informer.rs

08.04.2022.

23:01

Foto: Starsportphoto©

Sport

RADONJIĆ I KALINIĆ JEDNOGLASNI - VELIKA POBEDA! Crveno-beli ŽALE zbog PROPUŠTENIH šansi...

Na najbolji mogući način crveno-beli završili su ovu sezonu u Evroligi. Izabranici Dejana Radonjića nadigrali su aketuelnog prvaka Evrope i tako pobedom okončala takmičarsku godinu na međunarodnoj sceni. 

Trener sprskog i regionalnog šampiona Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom i izdanjem svojih košarkaša nad Anadolu Efesom u poslednjem kolu Evrolige. 

- Još uvek smo u borbi za titulu, sezona nije gotova. Bila je ovo teška utakmica, imali smo dobar  zalet u trećoj četvrtini protiv šampiona Evrope. Igrali smo protiv najboljih u Evroligi i pokazali dobru igru na obe strane parketa. Velika i važna pobeda za nas - rekao je Dejan Radonjić posle pobede nad Anadolu Efesom. 

Čovek odluke na večerašnjoj utakmici bio je Nikola Kalinić koji je vodio crveno-bele do pobede, ali je nakon meča istakao razočrarenje zbog neispunjenog cilja koji je bio plasman u plej-of. 

Informer

- Želeli smo pobedom da završimo sezonu, nismo ispunili cilj da uđemo u plej of, ali je mnogo lepše da trijumfom okončamo. Bili smo bolji nego na prethodnim utakmicama - jasan je Nikola Kalinić. 

Povratnik u redove Crvene zvezde napravio je i kratku rekapitulaciju sezone u Evroligi. 

- Bilo je mnogo turbulencija, borili smo se za plej-of, vezali nekoliko pobeda. Mislim da je dobra sezona iza nas, mučile su nas povrede, a u nekim momentima nismo imali dovoljno koncentracije - podvukao je bek crveno-belih.