14.04.2022.

10:52

Foto: Starsportphoto

Sport

BIVŠI GOLGETER ZVEZDE ZA INFORMER: Ovo što se dešava je KATASTROFA! Bolja forma ništa ne znači, a evo ko će biti JUNAK DERBIJA!

Andrija Kaluđerović je jedan od najboljih napadača u istoriji Superlige Srbije i golgeter koji je godinama strah i trepet za golmane.

Bio je popularni Kaluđer ljubimac Delija, rešetao mreže širom sveta u čak 24 kluba, a sada je za Informer.rs prognozirao kako će se odvijati stvari na predsojećem derbiju koji "život zanči" večitim rivalima.

Informer

 

- Bez ikakve dileme Zvezda ima bolju ekipu i neosporno je u boljoj formi! Sa druge strane, forma u mečevima kao što je derbi ne mora ništa da znači- poručuje ubojiti ofanzivac.

U dresu crveno-belih je na 55 mečeva postigao 30 golova i upisao četiri asistencije u svim takmičenjima, a osetio je i neopisivu sreću pošto je ispunio san mnogih igrača pošto se upisao u stelce i protiv najvećeg rivala! Bila je 2011. godina kada su se fudbaleri Partizana plasirali u finale Kupa Srbije, pošto su ukupnim rezultatom 2:1 eliminisali Crvenu zvezdu. Upravo je Kaluđerović bio jedini strelac za svoj tim! U revanšu su ’crveno-beli’ slavili sa 1:0 Andrijinim golom u 72. minutu, ali je ekipa Aleksandra Stanojevića sačuvala prednost iz prve utakmice (2:0).

Informer

 

Kao i većina navijača i ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu i napadač Proletera sa nestrpljenjem očekuje praznik srpskog fudbala. Otkrio je ko će pre prema njegovom mišljenju biti junak ovg derbija.

- Mislim da će ta titula pripasti Kataiju! Ukoliko se to ipak ne desi, verujem da Ivanić može da bude čovek odluke- poručuje Kaluđerović.

Sjajni napadač se odmah nadovezao i prokomentarisao kolege koji čine napadački tandem šampiona Srbije.

Informer

 

- Ohi je sjajan, pravi gol igrač! Gotovo svaku utakmicu se upisao u strelce i odličan je. Sa druge strane, iako mislim da Pavkov neće početi meč, on je uvek aktuelan, koliko je samo puta pokazao da je pravi džoker! Bilo kako bilo, navijam za svoj nekadašnji tim i verujem u pobedu Zvezde!

Informer

 

Ovih dana je podignuta velika prašina u fudbalskoj javnosti naše zemlje, a sve pršti od saopštenja, prepucavanja, tenzije i nervoze. Prisetio se igrač koji je napravio zavidnu karijeru kako je to bilo dok je on igrao u najtrofejnijem srpskom klubu!

- Tenzije je uvek bilo, ali ovo što se sada dešava je katastrofa! Svakodnevna saopštenja, teške reči sa obe strane, nezamislivo mi je sve to! Razumljivo mi je da je veliki ulog, tako je bilo i kada sam igrao 2011. godine, takođe u aprilu, oko Vaskrsa, kada su naši navijači bojkotovali meč koji se igrao na Veliku subotu. Naboja će uvek biti, na igračima je veliki pritisak, ali se nadam de će sve proći u najboljem redu-  zaključio je Andrija Kaluđerović za Informer.rs.