Autor: Informer.rs

15.04.2022.

22:47

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ IMA SAMO JEDNU NEDOUMICU! Ovo je Zvezdin TIM za 167. Večiti derbi!

Trener Dejan Stanković odmorio je pojedine fudbalere u pobedi nad Radničkim iz Kragujevca, ali su se glavne vedete crveno-belih i u tom meču našle na terenu.

Tim sa Marakane je sigurnom igrom savladao četu Nenada Lalatovića, a na istom mestu nekoliko dana kasnije dočekuju Partizan u 167. Večitom derbiju.

Crveno-beli su iskoristili kiks kluba iz Humske, koji je remizirao na Banovom Brdu sa Čukaričkim bez golova i pobegli izabranicima Aleksandra Stanojevića na dva boda viška, uoči subotnjeg duela na stadionu "Rajko Mitić".

Šef struke srpskog šampiona ima samo dilemu na boku, da li će početi sa Milanom Gajićem ili Kristijanom Pićinijem, dok se sve ostale pozicije, uglavnom, manje-više znaju.

Informer

 

Na golu je neprikosnoven kapiten Milan Borjan, levo će dejstvovati njegov imenjak Rodić, dok na pozicijama štopera igrati Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković.

Mesta u veznom redu rezervisana su za Sekua Sanoga i Slavoljuba Srnića, koji je bio Stankovićev džoker u 166. derbiju, dok će u tom slučaju Gelor Kanga biti ofanzivniji, po čemu je mnogo opasniji zbog razornog udarca.

Sve oči zvezdaša biće uprte u tandem Mirko Ivanić-Aleksandar Katai, jer od njih zavisi i igra crveno-belih. Očekuje se da legendarni as na klupi Zvezde od prvog minuta u špicu pošalje Ohija Omoižuanfoa, koji od dolaska iz norveškog Moldea igra u sjajnoj formi.

Sastav Zvezde u 167. Večitom derbiju trebalo bi da izgleda ovako: Borjan - Gajić, Dragović, Eraković, Gajić - Sanogo, Srnić - Kanga, Ivanić, Katai - Omoižuanfo.