Autor: Informer.rs

16.04.2022.

10:51

Foto: Starsportphoto

Sport

OGLASILI SE IZ ZVEZDE nekoliko sati pre utakmice! Ovo interesuje navijače!

Fudbalski klub Crvena zvezda je nekoliko sati pred utakmicu potvrdio da je ostavljen određen broj ulaznica za navijače iz unutrašnjosti koje će danas biti puštene u prodaju.

Kako se navodi, uprkos velikom interesovanju za 167. večiti derbi Zvezda je odlučila da "povuče" deo ulaznica i danas ih pusti u prodaju.

Informer

 

Takođe, crveno-beli su pred utakmicu pozvali sve navijače da na stadion dođu što ranije, da ne donose predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion. Svi koju u subotu dođu na Marakanu, moraju imati kartu bez obzira na godine. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije Marakane biće otvorene tri sata pre početka meča.

Apelujemo na sve osobe koje će doći na Marakanu u subotu, 16. aprila, izuzev dece, da po zakonu moraju poneti sa sobom identifikacioni dokument, kao i da navijaju fer i sportski i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama - poručili su crveno-beli.