Autor: Informer.rs

19.04.2022.

07:01

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ MORA DA MENJA! Zvezda sa novom formacijom NAPADA TSC!

Upravo zbog toga Stanković razmišlja o promeni formacije u 32. kolu Superlige Srbije, kada Zvezda gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli (sreda, 16).

Standardni defanzivac tima sa Marakane upario je kartone i moraće da propusti duel sa Topolčanima, što predstavlja glavobolju šefu struke crveno-belih, jer branilac titule godinama unazad kuburi sa pozicijom levog beka.

Možda bi upravo zbog toga Dejan Stanković mogao da primeni novu formaciju i zaigra sa tri štopera protiv TSC-a, odnosno, da priliku od starta dobiju Dragović, Pankov i Eraković, što ne bi bio prvi put slučaj.

Informer

 

U dosadašnjim utakmicama kada nije bilo Rodića dešavalo se i da poziciju levog spoljnjeg pokrije Milan Gajić, ali je pitanje i koliko je startni desni bek Kristijan Pićini spreman da počne utakmicu i zauzme mesto uz desnu aut-liniju.

Sledeću promenu, Stanković bi mogao da napravi u špicu i umesto Ohija, koji se u derbiju nije preterano istakao, na mestu startera bude junak Zvezdinih navijača Milan Pavkov, koji je upravo na prethodnom gostovanju Zvezde kod TSC-a doneo pobedu i bio dvostruki strelac.