Autor: Informer.rs

22.04.2022.

11:09 >> 11:15

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA GLATKO ODBILA VIŠEMILIONSKU PONUDU! Englezi žele ERAKOVIĆA, na Marakani traže OGROMNE PARE!

Još kada se Strahinja Eraković pojavio podno južne tribine stadiona Marakane u mlađim kategorijama Crvene zvezde bilo je jasno da je reč o vanserijskom talentu. Imali su u Ljutice Bogdana poverenja i strpljenja za mladog štopera, a kako stvari stoje sve se debelo isplaćuje srpskom šampionu! 

Eraković je pod komandnom palicom Dejana Stankovića dobio pravu šansu. Mladi stručnjak je zimus rešio da mu ne treba pojačanje na poziciji štopera već je mladog defanzivca upario sa Aleksandrom Dragovićem što se ispostavilo kao pun pogodak! Osim toga što popularni Čupa dominira u crveno-belom dresu, na adresu Marakane stigla je i prva zvanična ponuda. 

Informer

Kako prenosi "Mozzart sport" Hal Siti je za štopera rođenog 2001. godine ponudio 4.000.000 evra u dve rate, ali su na Marakani bez razmišljanja rekli "ne". 

Nadaju se na Marakani da bi za Erakovića mogli da dobiju najmanje 10.000.000 evra. Pored toga, pitanje je da li mladi štoper želi u klub koji se nalazi u donjem domu Čempionšipa! Ipak, Šota Arveladze, koji je vlasnik Hala neće tako lako odustati budući da za njega pare nisu problem.