Autor: Informer.rs

04.05.2022.

13:34

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA MARAKANU! Nišlije naredni rival, a evo ko može ući besplatno!

Svi oni koji budu deo akcije "Crveno-bela krv", u znak zahvalnosti dobiće vaučer koji mogu zameniti za besplatnu kartu na blagajni našeg stadiona za utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog. 

Crvena zvezda se nada odbrani duple krune, a naredna prepreka za izabranike Dejana Stankovića biće ekipa Radničkog iz Niša!  Beleže Nišlije fantastične partije, a iz šampiona Srbije navode da bi upravo zato bilo bitno da i na svakoj narednoj utakmici tribine budu ispunjene u što većem broju.

Informer

 

Prodaja ulaznica onlajn počinje već sutra od 12 časova! Prodaja karata na blagajnama Marakane vršiće se u petak, 6 maja u terminu od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice, od 10 časova pa sve do početka meča. 

Informer

 


 
Cene karata su: 
 
Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara
VIP Zapad: 1000 dinara
VIP 1: 2000 dinara
VIP 2: 2000 dinara
VIP Galerija: 3000 dinara
 
Iz kluba podsećaju da je u toku akcija dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Crveno-bela krv“ koja će trajati i sutra, i da svi oni koji se odluče za ovaj humani čin, kao zahvalnost dobijaju vaučer koji mogu zameniti za besplatne karte za utakmicu Crvena zvezda – Radnički Niš. Takođe, svi oni koji dobiju vaučer kao dobrovoljni davaoci krvi, treba da dođu do blagajne našeg stadiona, gde mogu zameniti vaučer za besplatnu kartu.