Autor: Informer.rs

05.05.2022.

15:39 >> 15:40

Foto: Starsportphoto©

Sport

NOVA PONUDA STIGLA NA MARAKANU! Zvezdi nude MILIONE! Informer saznaje - ON NIJE NA PRODAJU!

Jasno je svima da će sportski sektor na Marakani imati pakleno težak zadatak tokom leta da "kostur" ekipe ostavi na okupu i sledeće sezone. Crvena zvezda ostvarila je ogromne uspehe, izabranici Dejana Stankovića su na ceni i interesovanja ima sa svih strana.

Najviše je "tražen" Strahinja Eraković, a danas je na Marakanu stigla još jedna zvanična ponuda. Za mladog fudbalera Andriju Radulović zainteresovan je Valjadolid, a španski klub je poslao i 1.200.000 evra u Ljutice Bogdana. 

Po informacijama "Informera" Crvena zvezda će najverovatnije odbiti ponudu budući da od Radulovića mnogo očekuju. Pored toga, mladi fudbaler se odlično pokazao na poziciji levog beka koja je već godinama deficitarna na Marakani, a u njemu za iduću godinu vide Rodićevu alternativu. 

Informer

Podsećamo, Radulović je dobio šansu u prvom timu kada je Dejan Stanković stigao u Crvenu zvezdu, ali je usled paklene konkurencije na startu prethodne godine izgubio minute. Želeli su crveno-beli da ga pošalju u Grafičar, što je on odbio. Bilo je dosta problema na relaciji Radulović - klub, ali je sve to sada prošlost.