Autor: Informer.rs

08.05.2022.

15:04

Foto: Starsportphoto

Sport

RODIĆ SE NADA RUSU! Ako Dzjuba hoće da dođe, ODMAH ŠALJEMO AVION!

Kapiten Zenita i ruske reprezentacije već godinama je jedan od najboljih napadača lige, a na stadionu Rajko Mitić ne kriju da im je Dzjuba velika želja!

Informer

 

Dolazak 33-godišnjeg napadača priželjkuje i levi bek Milan Rodić, koji je imao priliku da upozna ruskog asa u periodu kada je i sam nosio dres Zenita.

- Ako želi da dođe bilo bi mi veoma drago. Odmah ćemo poslati avion po njega u Sankt Peterburg! Ozbiljno, Artjom je veoma dobar fudbaler i osoba. Lično mi je u lepom sećanju, mislim da može dosta da nam pomogne u prvenstvu i Ligi šampiona-  izjavio je Rodić za ruski Meč i dodao:

Informer

 

- Nisam prestao da pratim Zenit iako sam otišao iz kluba. Kada mogu, gledam utakmic i, naravno, vidim kako Dzjuba igra. Šta reći - dobar je igrač. Stalno postiže golove i igra za tim. Ukrstili smo se u Zenitu, a potom i kao rivali u prvenstvu. Svima kažem da je on najbolji ruski napadač-  ističe Rodić, koji je pored Zenita nastupao i za Volgu i Samaru.

Dzjuba je postigao 11 golova i upisao sedam asistencija, a ukupno je ove sezone u 37 mečeva dao 13 i namestio 10 golova svog tima.