Autor: Informer.rs

11.05.2022.

17:09 >> 20:41

Foto: Starsportphoto

Sport

SILNA ZVEZDA SA OSAM KOMADA ISPRATILA PAZARCE! VEČITI DERBI U FINALU KUPA! Crveno-bela deca BRILJIRALA!! (VIDEO)

Au, kakav meč su priredili fudbaleri Crvene zvezde svojim navijačima! Novopazarci noćas verovatno neće oka sklopiti, dok će crveno-beli dugo pamtiti ovaj duel!

Za samo 23 minuta, izabranici Dejana Stankovića su dali pet golova! Kao na traci ređali su se pogotci, a mrežu gostiju načeo je u 6. minutu El Fardu Ben! Ovo je bio treći pogodak Bena u Kupu Srbije, a Pavkov je asistirao najboljem Zvezdinom strancu u istoriji!

Informer

 

Pogađali su još i Ohi (dva puta), Pavkov i Ivanić. Najlepši momenat bio je gol Milana Pavkova u 15. minutu!

Pitanje finaliste rešeno je za tek nešto više od 20 minuta igre, koliko je crveno-belima trebalo za "petardu". Već tada je bilo jasno da ćemo u meču za trofej ponovo gledati Večiti derbi - 26. maja!

Informer

 

U 57. minutu Vujanac je oborio u kaznenom prostoru Kristijana Pićinija i dobio žuti karton, a sudija Miloš Milanović nije imao dilemu - odmah je pokazao na belu tačku! Mladi Nikola Stanković je preuzeo odgovornost i postigao prvi gol u prvom timu Crvene zvezde! Odlično je izveo jedanaesterac, golman Pazara je bio nemoćan, a na semaforu je pisalo 6:0.

I to nije bilo sve!

Informer

 

Čuvali su domaći loptu u završnici, a  Petar Stanić je sa ivice kaznenog prostora poslao projektil u mrežu Vujanca.

Ovo je i njemu bio prvenac, a do kraja susreta, Stanković je stigao da postigne još jedan pogodak, nakon dodavanja Motike i postavi konačnih 8:0.

CRVENA ZVEZDA-NOVI PAZAR 8:0 (5:0)

Stadion: Rajko Mitić                      Sudija: Miloš Milanović

Stelci: Ben 6, Ohi (p) 12,20, Pavkov 15, Ivanić 23, Stanković (p) 58, 89, Stanić 82

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Borjan - Pićini, Pankov, Dragović, Rodić - Ben, Kanga, Ivanić, Srnić - Ohi, Pavkov

NOVI PAZAR (4-5-1): Vujanac - Vlajković, Zimonjić, Rubežić, Joksimović - Lončar, Delimeđac, Islamović, Čečarić, Jović - Dimić

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj susreta i ubedljivih 8:0 za Zvezdu! Finale sa Partizanomje na programu 26. maja!

89. mninut - GOL! Drugi gol Nikole Stankovića na ovom meču! Pamtiće mladi Stanković ovaj susret do kraja života!

82. minut - GOL! Kakav projektil Petra Stanića! Opalio je sa velike udaljenosti i maltene pocepao mrežu iza Vujanca za 7:0!

73. minut - Nakon goleade, poslednjih desetak minuta je i te kako opao tempo..

Informer

Stankovići u zagrljaju

63. minut - Sada dvostruka promena u Zvezdi! Petar Stanić i Marko Gobeljić su u igri umesto Mirka Ivanića i Aleksandra Dragovića!

58. minut - GOL! Mladi Nikola Stanković je šutirao i postigao prvi gol u prvom timu Crvene zvezde! Dobio je aplauze i sa klupe i sa tribina! 6:0

57. minut - Vujanac je oborio u kaznenom prostoru Kristijana Pićinija i dobio žuti karton, a sudija Miloš Milanović nije imao dilemu - odmah je pokazao na belu tačku!

50. minut - Odličan prodor Dimića, Dragović je uklizao, ali bez prekršaja, lopta je stigla do Mihailovića koji sa ivice kaznenog prostora šutira kako sigurno nije želeo...

Informer

 

47. minut - Izvršene su po tri izmene! Kod Pazaraca priliku su dobili Danko Kiković, Filip Pavišić i Lazar Mihailović umesto Nikole Vlajkovića, Milana Joksimovića i Seada Islamovića. Dejan Stanković iz igre je izveo dvostrukog strelca Ohija, Slavoljuba Srnića i Milana Rodića, a na teren je poslao Nemanju Motiku, Nikolu Stankovića i Andriju Radulovića!

Dejan Stanković je odlučio da odmori dvostrukog strelca Ohija, Slavoljuba Srnića i Milana Rodića, a na teren je poslao Nemanju Motiku, Nikolu Stankovića i Andriju Radulovića.

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Zvezda je krenula sa centra

Prvo poluvreme:

45. minuta- Očekivano, pao je ritam u ovim momentima...

40. minut- Pavkov je na zemlji i drži se za zglob, ali deluje da će moći da nastavi meč

39. minut - Želi Čečarić da učini nešto više pred golom crveno-belih, a samo je on ugrozio do sada Borjana, ali ne dovoljno dobro...

Informer

 

34. minut - Verovatno gostujući fudbaleri jedva čekaju kraj! Trude se da zaustave nalete crveno-belih, ali ne uspeva im to tako često! Sve miriše na još golova...

30. minut - Treći korner za domaćina i nova pretnja po Vujanca...

28. minut - Neverovatno, ali istinito! Viđena je petarda na "Marakani" za nepunih 25 minuta! Sada je jasno da će se za trofej boriti "večiti rivali" Crvena zvezda i Partizan. Ostaje još da se vidi na kom stadionu, a to će biti odlučeno žrebom

23. minut - GOL! Zvezda se iživljava u ovim momentima! Pazarci ne znaju gde se nalaze, a Ivanić postiže peti gol za šampiona! Mirko je sjajno plasirao loptu u dalju stranu sa ivice kaznenog prostora

20. minut - GOL!  Zvezda melje goste! Ponovo je strelac Ohi! Posle loše komunikacije Zimonjića i Vujanca na centaršut Rodića, Norvežanin postiže drugi pogodak!

15. minut- GOOOL! Rapsodija Zvezde na Marakani! Strelac je sada Pavkov! Sjajno je šutirao ubojiti golheter sa 18-19 metara za 3:0, proverilo se da li je prethodno igrao rukom i priznat je pogodak!

12. minut - GOL! Dosuđen je penal za Zvezdu jer je rukom igrao defanzivac Pazara! Siguran je sa bele tačke Ohi! 

10. minut - Dobra šansa sada za Ohija, ali od svega samo korner! Ipak... gledaće se VAR

6. minut GOL! Treći pogodak Bena u Kupu Srbije za vođstvo Zvezde! Pavkov je asistirao najboljem Zvezdinom strancu u istoriji! Reprezentativac Komora nedavno je dospeo na deseto mesto liste najboljih strelaca u istoriji Crvene zvezde

4. minut - Dobra šansa za Pavkova! I on je probao glavom, ali siguran je bio Vujanac!

2. minut - Uposlio je Kanga Dragovića, a ovaj je pokušao glavom. Nije to bilo loše, ali nedovoljno dobro da bi pogodio metu! Lopta je završila preko gola...

Počeo je meč! 

18:33- Na travi stadiona Rajko Mitić još nema fudbalera i sudija

18:15 - Fudbaleri Partizana igraće osmi put zaredom u finalu Kupa Srbije, pošto su u polufinalnom meču savladali Vojvodinu na stadionu u Humskoj rezultatom 2:1 (2:0)

18:00 - Crvena zvezda se ove sezone praktično "igrala" sa Novim Pazarom! Slavili su Stankovićevi puleni 4:0 i 5:0. Zvezda je u seriji od osam pobeda u međusobnim duelima, a primila je samo dva gola od današnjih golstiju! Zvezda je apsolutni favorit, a  u 17 dosadašnjih susreta je ostvarila 15 pobeda! Jednom je bio bolji Novi Pazar, a viđen je i jedan remi.

17:45 - Na klupi Crvene zvezde su Popović, Gajić, Krstičić, Falko, Motika, Stanić, Eraković, Sanogo, Stanković, Radulović i Gobeljić. Sa druge strane, među rezervama Novog Pazara nalaze se Kahrimanović, Kiković, Trtovac, Mujezinović, Jokić, Pavišić, Nikčević, Maksimović, Mihailović, Alić, Tiub.

17:15- Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete da pratite dešavanja sa meča polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara.