Autor: Informer.rs

11.05.2022.

19:01

Foto: Starsportphoto

Sport

BLICKRIG ZVEZDE PROTIV PAZARACA! Zavalite se i UŽIVAJTE! Pet golova za manje od pola sata! Crveno-beli UNIŠTAVAJU RIVALA! (video)

Izabranicima Dejana Stankovića je trebalo samo šest minuta da otključaju bravu Pazaraca, kada je najefikasniji stranac u istoriji Zvezde odlično odreagovao na dodavanje Pavkova i zatresao mrežu.

A onda je usledio "rafal" golova srpskog šampiona. Prednost je udvostručio Ohi Omoižuanfo drugim golom u isto toliko mečeva zaredom, ovog puta je Norvežanin pogodio sa "bele tačke" u 12. minutu.

Samo 120 sekundi kasnije upisao se i Pavkov sjajnim udarcem sa distance, morao je VAR da radi i u ovom slučaju, ali je procenjeno da je sve bilo ispravno i da napadač Zvezde nije igrao rukom pre postizanja gola.

Nije prošlo ni šest minuta, a Vujanac je opet morao da vadi loptu iz mreže, pošto je Ohi povisio na 4:0.

Malo ko je očekivao da će Zvezda već posle 23 minuta protiv Novog Pazara imati ogromnih 5:0. Za to se potrudio Mirko Ivanić koji je poslednji zatresao mrežu gostiju, pa se već sada može reći da ćemo i u ovom izdanju Kupa Srbije, kao i u prošlom, gledati ponovo Večiti derbi.