Autor: Informer.rs

17.05.2022.

09:50

Foto: Informer

Sport

Isplivala NAJVEĆA STANKOVIĆEVA ŽELJA za prelazni rok! OSTAVITE MI NJEGA!

Najveća želja trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića vezana je za ostanak trenutno najtraženijeg igrača srpskog šampiona Strahinje Erakovića.

Stanković se još nije izjasnio ostaje li u Ljutice Bogdana posle finala Kupa sa Partizanom, ali je već počeo da pravi ozbiljne planove za narednu sezonu!

Informer

Strahinja Eraković

Šef struke aktuelnog šampiona Srbije je prethodnih dana imao sastanak sa čelnicima kluba i saopštio im kako bi jako voleo, da uprkos brojnim ponudama, klub ne proda mladog reprezentativca Srbije - saznaje Mozzart sport.

Informer

Fudbaleri Crvene zvezde

Svestan je Stanković da bi ostankom Erakovića makar još šest mesecimnogo dobio! Eraković poslednjih šest meseci u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem sazreo i sjajno stasao . Pružio je sjajne partije protiv Glazgov Rendžersa i Partizana i značajno podigao tržišnu vrednost. Ipak, Stanković želi da bude miran, a čelnici Crvene zvezde su saslušali najveću Stankovićevu želju  i vrlo verovatno će ispuniti zahtev mladog stručnjaka koji je na dobrom putu da osvoji treću titulu u Ljutice Bogdana.

Informer

Dejan Stanković

Takođe, veruju na Marakani da će vrednost Strahinje Erakovića porasti u bližoj budućnosti, pre svega jer Zvezdu očekuju važne evropske kvalifikacije i nadaju se svi plasman u Ligu šampiona.