Autor: Informer.rs

19.05.2022.

10:30

Foto:

Sport

VRELO LETO NA MARAKANI! Zvezda spremila ugovor OVOM igraču! Tandem pred ODLASKOM!

Uprava Zvezde zadovoljna je izdanjima nekadašnjeg "Zlatnog Orlića", koji se uprkos dolasku Kristijana Pičinija, u finišu sezone bolje pokazao na bekovskoj poziciji i odigrao nekoliko sjajnih mečeva.

Zato su, prema pisanju "Mocart sporta" čelnici crveno-belih pripremili Gajiću novi ugovor do 2024. godine, ali će se o svemu detaljnije znati posle finala Kupa Srbije, kada se očekuje da defanzivac srpskog šampiona "preseče", jer iščekuje i inostrane ponude.

Informer

Strahinja Eraković

Sa druge strane, ukoliko bio produžio saradnju sa crveno-belima, Gajić bi ostao na nivou dosadašnjih primanja koja se nalaze u rasponu između 360.000 i 420.000 evra na godišnjem nivou. 

Takođe, na Marakani bi morali da porade na dovođenju dvojice štopera, ako ovog leta stadion "Rajko Mitić" napuste Radovan Pankov i Strahinja Eraković.

Informer

Radovan Pankov

Zvezdin biser se u potpunosti afirmisao kod trenera Stankovića, koji mu je dao priliku u večitom derbiju da debituje. Šef struke srpskog prvaka zatražio je od uprave da Eraković ostane na Marakani bar još šest meseci, ali bi u slučaju unosne ponude, to bilo teško ostvarljivo.

Sa druge strane, Pankov nije zadovoljan ponudom koju je dobio od Zvezde, pa bi želeo da karijeru nastavi u inostranstvu. Sve su glasnije priče o njegovom odlasku, a naredna destinacija bila bi Turska.