Autor: Informer.rs

23.05.2022.

20:40 >> 18:59

Foto: crvenazvezdafk.com

Sport

PREDSEDNIK ZVEZDE SIJA OD SREĆE! Mijailović: Titula proizvod marljivog rada!

Crvena zvezda je u nedelju osvojila 33. titulu šampiona Srbije u klupskoj istoriji, a petu uzastopno.

- Želeo bih da čestitam svim zvezdašima na tituli. Iza nas je sjajna sezona. Titula je proizvod marljivog rada i ogromnog napora koji svi ulažemo u funkionisanje kluba - rekao je Mijailović.

Izabranici Dejana Stankovića su u odlučujućem meču na svom terenu pobedili Voždovac sa 3:1, u poslednjem kolu Superlige Srbije.

- Funkionisanje kluba je besprekorno na svim nivoima. To pokazuju i rezultati. Sve to su prepoznali i navijači, kojih je sinoć bilo više od 40.000 - kaže predsednik Zvezde.

Informer

fudbaleri Zvezde na proslavi titule

Mijailović je dodao da je prethodne noći "bilo pravo zvezdaško veče", koje je krunisano "dodelom medalja i podizanjem pehara".

- Želimo da u narednim godinama sve više podižemo lestvicu kada je funkcionisanje kluba u pitanju. Nadam se da ni podrška navijača neće izostati - istakao je Svetozar Mijailović.

Fudbaleri Crvene zvezde će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u slučaju da budu eliminisani i da ne prođu ni u kvalifikacijama za Ligu Evrope, takmičenje nastavljaju u grupnoj fazi Lige konferencija.