Autor: Informer.rs

31.05.2022.

08:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAPUSTIO ZVEZDU! Dejan Stanković opet ostao bez najbližeg saradnika!

Posle Miloša Milojevića, koji je vodio Hamarbi, pa potom preuzeo Malme, na odlazak se odlučio i dosadašnji Stankovićev prvi pomoćnik Nebojša Milošević. Oprostio se od kluba, kako prenosi Mozzartsport, jer želi ponovo da se okuša kao samostalan trener.

Milošević sigurno pripadaju velike zasluge za spremanje ekipe za mečeve na domaćoj i međunarodnoj sceni. Pretprošle sezone više nego uspešno je odmenio Stankovića u toku suspenzije na mečevima Lige Evrope protiv Genta i Libereca, kada su crveno-beli upisali dve pobede. 

Informer

Nebojša Milošević napustio Dejana Stankovića

Milošević je bio u stručnim štabovima i kod Vladimira Petrovića Pižona i Nenada Lalatovića, pa s Marakane odlazi posle 215 mečeveva kao pomoćnik u tri mandata. On je treneski posao počeo Crvenoj zvezdi, a potom je samostalno vodio Radnički Obrenovac, BSK Borču i Rad. Kasnije je bio trener i u Radniku iz Bijelnjije, a pre drugog povratka u Crvenoj zvezdi radio je i u egipatskoj El Guani.

Dejan Stanković je još zimus stručni štab ojačao dovođenjem Nenada Sakića, a od pomoćnih trenera tu su još Nikola Popović, Nenad Milijaš i Vinćenco Saso, kao i trener golmana Pjherluđi Brivio.