01.06.2022.

14:22

Foto: Starsportphoto

Sport

DA LI ERAKOVIĆ NAPUŠTA MARAKANU? Terzićeve REČI sve OTKRIVAJU! Evo koliko košta njegova SLOBODA! (VIDEO)

Štoper Zvezde bio je jedan od najboljih pojedinaca u finalu Kupa Srbije, kada je zaustavio najboljeg strelca Superlige Rikarda Gomeša.

To je samo podiglo cenu mladom Erakoviću, za koga se interesuju najveći evropski klubovi. Ipak, na Marakni još nisu odredili definitivnu "cifru" za njegovu slobodu.

- Tvrdi smo u stavu, ali je za sada stav da Eraković ne može da ide, dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona. Posle će tržište odrediti da li će otići ili neće ići, očekujemo prihod između 12 i 15 miliona evra za njega - rekao je generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

Da li postoji mogućnost da ga neko kupi, pa pošalje na pozajmicu?

- Ne bismo išli do tih detalja, nama je Eraković potreban, bonus je i sledeće sezone. Svesni smo da nam dolaze dva mlada i perspektivna mlada štopera, Leković i Đurić, i da se odlaskom Erakovića otvara prostor za nove mlade igrače. Za sada je jedina opcija da Eraković ostane, bez obzira što imamo mnogo interesovanja za njega. Prelazni rok je živa stvar, to što sam danas rekao da neće otići, a naravno ako dobije ozbiljnu ponudu od 25 miliona evra, naravno da će otići - istakao je Terzić.