Autor: Informer.rs

05.06.2022.

13:31

Foto: crvenazvezdafk.com

Sport

MUNJA STIŽE U ZVEZDU, USKORO POTPIS! Crveno-beli blizu dogovora sa igračem Genta!

Kako prenosi "Mocartsport, čelni ljudi crveno-belih su došli do zaključka da je brzonogi Bukari idealan za krilnu poziciju i da će im doneti preko potrebnu brzinu.

Kako navodi pomenuti izvor, glavna karika u ovom poslu je šef skauting službe Marko Marin, koji je pokreno svoje kontakte u evropskom fudbalu. Navijači Zvezde su već videli Bukarija,  s obzirom na to da je u sezoni 2020/2021. igrao protiv crveno-belih u Ligi Evrope.

Informer

Osman Bukari uskoro u dresu Zvezde

Fudbaler iz Gane je prethodne sezone odigrao postiglo 26 utakmica i postigao je dva gola, a podelio je četiri asistencije.

Bukari je karijeru počeo u Akra Lajonsima, a u Evropu je stigao sa 20 godina i potpisao za Trenčin. U Slovačkoj je odigrao 66 utakmica, postigao 16 golova i ostvario 25 asistencija. Gent ga je doveo u septembru 2020. godine za obeštećenje od 1.000.000 evra. S obzirom na to da je poslednjoj godini ugovora, Zvezda će mnogo lakše završiti pregovore sa Gentom. 

Dolazak Osmana Bukarija na znači i da će Crvena zvezda odustati od Aleksandra Čavrića, prenosi pomenuti izvor. Želja sportskog sektora je da se napravi široka rotacija koja će doneti dosta opcija Dejanu Stankoviću prilikom sastavljanja ekipe.

Informer

Osman Bukari već je igrao na Marakani

Zvezdi je ponuđen i Kamerunac Didije Lamkel Ze. Drugi deo prošle sezone je igrao za Mec kao pozajmljen igrač Antverpena i zabeležio devet nastupa, uz tri postignuta gola, ali se radi o igraču koji je poznat po nestašlucima. U januaru prošle godine, kada mu belgijski klub nije dozvolio da pređe u grčki Panatinaikos, u klupske prostorije je krenuo u dresu omraženog Andrlehta.

Obezbeđenje na stadionu mu nije dozvolilo da uđe. Pokušao je da uđe  nasilnim putem, pa je poručio da će doći u dresu velikog rivala Beršota, ali se na kraju izvinjavao navijačima Antverpena.