Autor: Informer.rs

07.06.2022.

00:05

Foto: Starsportphoto

Sport

DOBRIĆ ZAGRMEO NAKON TITULE I MVP PRIZNANJA! Samo mi znamo KROZ ŠTA SMO PROŠLI! (VIDEO)

Crvena zvezda uspela je da osvoji i drugi trofej ove sezone, a za MVP-a finalne serije ABA lige proglašen je Ognjen Dobrić. Šuter crveno-belih vodio je svoju ekipu do pobede protiv Partizana i u petom meču. 

- Jako naporno, samo mi znamo kako smo prošli. Koliko je bilo teško, ali mislim da smo zaslužili. Čestitam ekipi Partizana, igrali su iznad svojih mogućosti, dali 100 posto. Pokazali su se kao pravi protivnici, borili se fer i pošteno - rekao je Dobrić. 

Crvena zvezda je odbranila titulu, a za MVP-a ABA lige ovo je jedna od najdražih titula. 

- Jedna od najtežih utakmica, ali i najdražih titula. Nadam se da će se sada ohladiti glave. Ovo je za prvaka, svi su dali sve od sebe, drago mi je da smo uzeli trofej - Dobrić. 

Informer

Nažalost, današnju utakmicu je prekinuo veliki skandal i pražnjenje Pionira. Dobrić ističe da je to bilo izuzetno teško za svakog aktera, ali smatra da je Zvezda bila spremnija. 

- Sve to poremeti, kako je nama, tako je i njima. Nije išlo na korist, to nikome ne odgovara. Ušli smo spremniji i zasluženo uzeli trofej. Jedva čekamo da proslavimo sa navijačima pobedu - podvukao je Ognjen Dobrić.