Autor: Informer.rs

07.06.2022.

11:22

Foto: printscreen

Sport

ZVEZDAŠI PODIGLI SKANDARLIJU NA NOGE: Nek’ nam Bog da sreće da se vrate dani... (VIDEO)


Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u ABA ligi pobedom protiv Partizana (80:77) u petom meču serije i tako obezbedili učešće u Evroligi sledeće sezone.

Košarkaši Crvene posle slavlja u svlačionisi i sa navijačima žurku su nastavili u Skadarliji.  Nikola Kalinić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović i Stefan Marković su bili najveseliji uz muziku...

- Nek’ nam Bog da sreće da se vrate dani slavni dani naše prošlosti da i deca naša na "Marakani"
raduju se svetskoj tituli...
- pevali su košarkaši Zvezde!

Pogledajte!

Prvo se dugo slavilo u svlačionici, potom se slavilo sa navijačima, a onda su košarkaši šampiona ABA lige nastavili ka Skadarliji gde su u jednom od restorana do dugo u noć slavili uz muziku i pesme 

Finalnu seriju obeležili su ispadi navijači, incidenti, pražnjenja hale... Na sreću, niko nije ozbiljno povređen! Crveno-beli su podigli pehar, a posle slavlja na parketu i svlačionici, Delije su ispred Pionira dočekale igrače i trenera Dejana Radonjića.

Pozdravili su ih ovacijama, Simonović je slavio uz baklju, dok je Stefan Marković ostao bez odeće. Nikola Kalinić je uleteo među navijače i počeo da slavi sa njima, a na rukama Delija završio je Ognjen Dobrić. 

MVP, MVP, MVP - pevali su navijači Dobriću!