Autor: Informer.rs

08.06.2022.

20:00

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ OSTAO BEZ VIĐENOG POJAČANJA! Velika ŽELJA crveno-belih ne stiže na Marakanu! U Zvezdi se OKRENULI narednoj METI! (VIDEO)

Vezista Slovana iz Bratislave odbio je mogućnost da dođe na Marakanu, iako su nekoliko dana trajali pregovori dve strane.

Crveno-beli su izneli pred Čavrića konkuretnu ponudu, bivši igrač Banata, OFK Beograda i belgijskog Genta je odbio uslove koje je nudila Zvezda i okrenuo se narednim izazovima.

Informer

Aleksandar Čavrić

Na Marakani nisu gubili vreme, pa su se već okrenuli sledećoj "meti", a to je Osman Bukari iz Gane.

Ovaj fudbaler je već duži period na radaru osvajača duple krune, Zvezda ga je htela i pre pregovora sa Čavrićem, jer se radi o brzonogom krilnom ofanzivcu koji je minulu sezonu proveo u redovima francuskog Nanta, na pozajmici iz belgijskog Genta.

Njegova vrednost procenjuje se na 3.000.000 evra, ali su u Ljutice Bogdana spremni na pregovore i pokušaće da ostvare pozitivne razgovore, kako bi se Bukari stavio na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću, uoči kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ganijac je blistao prethodne sezone u dresu Kanarinaca, igrao standardno u Ligi 1 i na 24 meča postigao dva gola, uz četiri asistencije.