Autor: Informer.rs

09.06.2022.

18:20

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA PROMOVIŠE NOVOG BISERA! Paklena konkurencija stiže BORJANU! (VIDEO)

Pokazali su crveno-beli prethodnih godina da u omladinskoj školi ima mnogo bisera i budućnosti za srpski fudbal. Poslednji u nizu je Strahinja Eraković koji se nalazi u Švedskoj zajedno sa seniorskom reprezentacijom nakon izuzetne sezone u Crvenoj zvezdi. Ipak, sa štoperom neće stati "proizvodnja" mladih igrača budući da su na Marakani spremili nove kandidate za prvi tim. 

Kako prenosi "Mozzartsport" na pripreme sa Dejanom Stankovićem ići će i golman rođen 2007. godine - Jovan Miladinović! Talentovani čuvar mreže se dokazao i pokazao nastupima u konkurenciji dve godine starijih fudbalera, a samim tim izborio mesto i u prvom timu. 

Mladi Kraljevčanin u Zvezdu je stigao pre dve godine iz Kikera! On je poslednjih godinu dana bio ogroman faktor u crveno-belom dresu, a na pipreme stiže da zaoštri konkurenciji među stativama. Pored njega Stanković se odlučio da će za gol konkurisati Milan Borjan, Zoran Popović i Miloš Gordić. 

Miladinović će tako biti najmlađi član crveno-bele ekspedicije na pripremama koje će se odvijati u dve faze. Fudbaleri Zvezde će se 11. juna pojaviti na prozivci kod Dejana Stankovića na pomoćnom terenu Marakane. Dva dana će trenirati u Beogradu posle čega sledi prva faza priprema na Zlatiboru od 13. do 21. juna. Dva dana boravka u prestonici i nova selidba u Sloveniju. Crveno-beli će tamo odraditi i pripremne mečeve protiv Olimpije i Maribora - 3. ili 4. jula. 

Još neki od talenata Crvene zvezde će iduće sezone u prvi tim, ali Grafičara. Marakana je iznedrila još jednu sjajnu generaciju, a priliku da rade sa Markom Neđićem dobiće Marko Stojanović, Stefan Pirgić, Uroš Branković, Ognjen Mimović, Viktor Radojević, Luka Lečić, Mirko Nikolašević, Stefan Marinković, Mateja Bubanj, Jovan Šljivić i Jovan Mijatović.