Autor: Informer.rs

11.06.2022.

09:57 >> 10:00

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA DOVELA KAPITALCA - "BOMBA" ODJEKNULA NA MARAKANI!? Ogromno POJAČANJE za crveno-bele!

Najavio je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, rekordna ulaganja u sklapanje moćnog tima tokom leta, a po svemu sudeći to će se i dogoditi! Srpski šampion već je doveo Kingsa Kangvu iz Arsenala iz Tule za milion evra, ali tu nije kraj sa skupocenim pojačanjima. 

Naredna meta crveno-belih je ofanzivac Genta Osman Bukari! 

Pregovori sa Belgijancima su u poodmakloj fazi budući da Zvezda nije pronašla "domaće" rešenje koje je praviti razliku u Evropi. Kako prenosi "Mondo" crveno-beli su nadomak završetka posla. Šampion Srbije je poslao zvaničnu ponudu od 2.000.000 evra, uz određene procente od naredne prodaje, a kako stvari stoje čini se će Dejan stanković dobiti kapitalno pojačanje. 

Bukari je izuzetno brz fudbaler koji se najbolje snalazi na desnom krilu, s tim da može da igra i na levom, čak i u samom špicu, a prethodnu sezonu proveo je u Nantu. Iako u Ligi 1 nije bio standardan kada je igrao - dominirao je! 

Informer

Crveno-beli ga već neko vreme prate i u njemu vide direktnu zamenu za El Fardu Bena koji je ušao u pozne igračke godine. Pokušala je Zvezda da u Filipu Falku pronađe baš to, ali se Italijan nije snašao na Marakani. Pored toga, Bukari je mlad igrač koji bi u budućnosti mogao da donese ozbiljan profit srpskom šampionu. 

Bukari je mlad fudbaler, u decembru će proslaviti 24. rođendan, a nada se da bi mogao da bude na spisku Gane za Svetsko prvenstvo u Kataru. Do sada je odigrao pet utakmica za afričku reprezentaciju i postigao jedan gol. 

Informer

 

Bukari je čelnicima Zvezde zapao za oko tokom prethodne sezone kada je u dresu Genta igrao protiv crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope! Iako je njegov tim oba puta poražen Bukari je bio najopasniji po gol Milana Borjana i ostavio sjajan utisak!