Autor: Informer.rs

12.06.2022.

10:59

Foto: printscreen

Sport

NOVA LICA NA MARAKANI! Strašan potez Marina, već doveo tri pojačanja!

Nekadašnji nemački reprezentativac je odmah povukao konkretne poteze i proširao skauting sektor, doveo je tri pojačanja.

Vratio je Marko Marin u Zvezdu Nikolu Leposavića, koji je sa Nemanjom Milinčićem bio zadužen za analitiku kod Vladana Milojevića, prenosi Mozzartsport. Sada će imati drugačiju ulogu.

Leposavić će pomagati Marinu u traganju igračima, a skauting sektoru pridužiće se i Boris Savić, igrao u Zvezdinim mlađim kategorijama, a kao trener radio u Bosni i Hercegovini, i Marko Ljuboja.

Marko Marin je rođen 13. marta 1989. godine, a prve fudbalske korake načinio je u Nemačkoj. Uspešno je nosio dres velikih imena evropskog fudbala, a 2018. godine zadužio je dres Crvene zvezde. U svom igračkom mandatu u crveno-belom dresu, uspeo je da osvoji dve titule nacionalnog šampiona. Nakon angažmana u mađarskom Ferencvarošu, 2022. godine je završio izuzetno uspešnu fudbalsku karijeru, a sada će imati priliku da se oproba u malo drugačijem izdanju u svom voljenom klubu.

Informer

Marko Marin već doveo pojačanja

- Nisam razmišljao na ovaj način dok sam bio fudbaler. Mnogo sam srećan što  sam dobio priliku da u ovoj ulozi dođem u Crvenu zvezdu i da pomognem klubu. Naravno, kao i dok sam bio igrač, uvek postavljam najviše ciljeve. Mislim da u lepom trenutku dolazim u Crvenu zvezdu, što će mi dodatno olakšati da ispunim ciljeve i pomognem klubu na pravi način – rekao je nedavno Marin.

Već nekoliko meseci Marin sarađuje sa sportskim sektorom našeg kluba, kao i sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom i pomaže pri pronalaženju adekvatnih pojačanja.

- Radimo zajedno i za ovaj prelazni rok tražimo prave igrače. Pomažem generalnom direktoru i siguran sam da ćemo svi biti zadovoljni i da će ovaj prelazni rok biti uspešan za nas.