Autor: Informer.rs

13.06.2022.

18:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA ISPUSTILA "BISERA"! Sa Marakane pravac među ZMAJEVE!

Voždovac je bio na pragu istorijske sezone i izlaska u evropska takmičenja, ali je paklen raspored u poslednja dva kola plej-of faze Superlige skupo koštao Zmajeve. Ipak, videli su na "Krovu" koliko mogu, a koraci koje je uprava napravila tokom letnje pauze ukazuju na još veće ambicije kluba. 

Ekipu je posle odlaska Aleksandra Linte preuzeo Nebojša Jandrić, a danas je na "Krov" stiglo i prvo veliko pojačanje. Zmajevi su ozvaničili saradnju sa najboljim strelcem Grafičara u prethodnoj sezoni Borislavom Burmazom, prenosi "Mozzart sport"! 

Talentovani napadač skrenuo je pažnju na sebe sjajnim igrama u omladinskom pogodnu Crvene zvezde. Zajedno sa svojim vršnjacima igrao je i Ligu šampiona za mlade, a prethodne sezone stekao je i superligaško iskustvo tokom boravka u kragujevačkom Radničkom. Zimus se vratio na Marakanu i pojačao Grafičar što se ispostavio kao pravi potez. 

Informer

Borislav Burmaz je tokom prolećnog dela sezone "eksplodirao" postiao je 13 golova, od toga devet u utakmicama plej-auta i tako skrenuo pažnju na sebe. Bio je svestan talentovani napadač da će teško naći mesto u prvom timu crveno-belih i odlučio se za rastanak sa Zvezdom. 

Detalji ugovora nisu poznati, a ni činjenica da li su crveno-beli zadržali bilo kakva prava za talentovanog napadača.