Autor: Informer.rs

16.06.2022.

10:43

Foto: crvenazvezdafk.com

Sport

ALARM NA MARAKANI! Zvezda strahuje zbog Rusa, nude milione napadaču!

Ruski Zenit poslao je konkretnu ponudu na adresu bivšeg člana Ajaksa, nudi mu platu od dva miliona evra neto, što Zvezda teško može da isprati, prenosi Mozzarstport. Pored Rusa, u trku se uključio i River, što su nove loše vesti za šampiona Srbije. 

Kako navodi pomenuti izvor čelnici Zvezde su bili spremni da Kasijeru učine najplaćenijim igračem sa godišnjim primanjima od blizu miliona evre uz adekvatne bonuse. Ali, igrač i njegovi agenti su prethodnih dana počeli da izbegavaju direktne razgovore, pod izgovorom da imaju previše privatnih obaveza. što je šampionu Srbije bio signal da od posle nema ništa.

Uvek može da dođe do zaokreta, s obzirom da CU svakom slučaju, na Marakani neće čekati samo na njega, žele da imaju i plan B. 

Informer

Mateo Kasijera sve dalje od Marakane

Pre Kasijere Crvena zvezda je imala kontakt sa Artemom Dzjubom. Nezvanično, postoji spisak potencijalnih akvizicija na poziciji napadača koje je aminovao i trener Dejan Stanković. Čeka se realizacija. Postoje uverenje da bi nešto konkretnije moglo da se desi do vikenda.

Inače, napadač je u ruskom prvenstvu postigao 14 golova i upisao šest asistencija tokom minulog šampionata.