Autor: Informer.rs

16.06.2022.

13:37

Foto: Starsportphoto©

Sport

NIKADA MOĆNIJA ZVEZDA - NOVA "DETONACIJA" NA MARAKANI! Stigao REPREZENTATIVAC, uskoro promocija!

Najavio je Zvezdan Terzić iskorak u transfer politici tokom leta, a Crvena zvezda polako, ali sigurno sklapa mozaik tima za predstojeću sezonu. Kings Kangva danas je stigao u Beograd i u najkraćem roku pridružiće se ekipi na Zlatiboru, dok se uskoro očekuje dolazak Osmana Bukarija. 

Zvezda je dogovorila transfer Osmana Bukarija iz Genta! Belgijanci su prihvatili obeštećenje u visini od 2.000.000 evra, a reprezentativac Gane bi početkom iduće nedelje trebao da bude i zvanično predstavljen na Marakani! 

Informer

Osman Bukari će uskoro stići na lekarske preglede, a ukoliko sve bude kako treba Afrikanac će postati peto najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Crveno-beli već duže vreme tragaju za igračem njegovog profila koji će u timu odmeniti vremešnog El Fardu Bena i doneti neophodnu brzinu za napad. 

Reprezentativac Gane će uskoro proslaviti 24. rođendan, a ukoliko na Marakani bude opravdao očekivanja u novembru bi mogao da putuje na Svetsko prvenstvo u Kataru. Do sada ima pet nastupa u seniorskoj selekciji, a postigao je i jedan gol. 

Bukari je inače ponikao u Lavovima iz Akre, bio je kratko i u Anderlehtu kao tinejdžer, ali je proboj napravio u slovačkom Trenčinu iz koga je 2020. godine otišao u Gent sa milion evra. On je u sezoni 2020-21 igrao protiv Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope i tada je zapao za oko Mitru Mrkeli i Dejanu Stankoviću. 

Informer

Očekuje se da na Marakanu do kraja prelaznog roka stigne i pojačanje za napad, dok će pitanje štopera biti rešeno tek kada budućnost Strahinje Erakovića bude potpuno poznata. Radi se na angažovanju još jednog zadnjeg veznog koji bi zamenio Seku Sanoga.