Autor: Informer.rs

16.06.2022.

17:20

Foto: Starsportphoto©

Sport

PRED START FINALNE SERIJE SA PANTERIMA! Delije se OGLASILE uoči mečeva sa FMP-om i BRUTALNO PROZVALE Partizan!

Delije su izdale i zvaničan proglas u kojem su pozvali sve pristalice Zvezde da dođu u Pionir u petak od 19 časova i da podrže Radonjićev tim u borbi za osvajanje titule.

Najvatrenije pristalice kluba sa Malog Kalemegdana su, istovremeno, u istom saopštenju isprozivale Partizan, nazvavši ih "klubom koji nije smeo da igra takmičenje ove godine", a naglasili su da bi njihovi ljubimci ove sezone mogli i da stignu večitog rivala po broju titula u domaćem prvenstvu, gde je Partizan u prednosti od 2009. godine.

Informer

košarkaši Crvene zvezde

- Delije, naš košarkaški klub sutra počinje finalnu seriju domaće lige. Na prve dve utakmice polufinala, ko god da je bio, nije mogao da ode kući nezadovoljan i pobedama kluba i dobrim navijačkim izdanjem Severa. Odlična energija, dobro navijanje i samo je brojnost falila da to bude onako kako mi zamišljamo praćenje našeg košarkaškog kluba. Zato vas pozivamo sve da u petak od 19 časova dođete u Pionir i da se zajedno izborimo za titulu prvaka zemlje.

- Od 2009. je tim koji nije smeo da igra takmičenje ove godine ispred nas po broju nacionalnih titula. Prošle godine smo ih stigli, a ove godine je vreme da stvari vratimo na svoje mesto. Petak, 19 časova, Pionir. Ulaz je besplatan - stoji u proglasu Delija na njihovom zvaničnom sajtu.