Autor: Informer.rs

20.06.2022.

15:03

Foto: Starsportphoto

Sport

GLAVOBOLJA ZA ZVEZDU I DELIJE! Heroj TRIPLA KRUNE napušta crveno-bele!?

Uspela je Crvena zvezda da ispuni sva očekivanja i odbrani triplu krunu. Izabranici Dejana Stankovića su u nedelju savladali FMP i tako osvojili Košarkašku ligu Srbije. Nešto ranije crveno-beli su podigli trofej u Kupu Radivoja Koraća i ABA ligi. 

Jedan od najzaslužnijih za uspehe koje je postigao klub sa Malog Kalemegdana je Ostin Holins. Amerikanac je letos stigao kao veliko pojačanje, a posle perioda adaptacije osvojio je srca svih navijača Crvene zvezde. Iako se sve pristalice srpskog velikana nadaju da će šuter ostati u Beogradu i iduće godine on još uvek nije siguran. 

- Svi me to pitaju. U ovom trenutku još uvek ne znam. Videćemo šta će leto doneti, posle toga ćemo znati više. Sviđa mi se ovde. Volim saigrače, trenera Radonjića, grad Beograd. Videćemo - rekao je Ostin Holins. 

Informer

Amerikanac nije bio u sastavu protiv FMP-a zbog povrede koju je zaradio u prvom meču serije sa Panterima. Ipak, Holins ističe da nije ništa ozbiljno. 

- Osećaj je sjajan. Mnogo napornog rada je uloženo, ovo je sjajna grupa momaka, jedna od najboljih sa kojom sam igrao. Bilo je zabavno - rekao je Holins.

Podsećamo, na istu temu je posle jučerašnje pobede govorio i Nikola Kalinić, a potom i trener Dejan Radonjić. Navijači se nadaju da će sva trojica i iduće godine voditi Zvezdu ka novim uspesima, ali je pitanje šta će se sve dešavati tokom leta.