Autor: Informer.rs

20.06.2022.

16:20

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA ODBILA MILIONE ZA ERAKOVIĆA! Na Marakanu stigla REKORDNA ponuda, ali ŠTOPER ostaje!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da Strahinja Eraković ostaje dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona, ali zainteresovani klubovi nisu odustali. Ponuda Hala odbijena je, a na Marakani se nadaju da će zaraditi između 12.000.000 i 15.000.000 evra za popularnog Čupu. 

Dinamo iz Moskve trenutno je najzagrejaniji da dovede reprezentativca Srbije, a ruski velikan je danas dostavio novu ponudu Crvenoj zvezdi. Ipak, na Marakani je nisu razmatrali već je ona ponovo odbijena. Kako prenosi "Mozzart sport" Plavi su bili spremni da uplate 7.000.000 evra u dve rate. 

Crveno-beli žele još pet miliona evra, ali će na sve načine pokušati da sačuvaju Erakovića do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Uz to, na Marakani žele da zadrže i procente od naredne prodaje. Dakle, Zvezda je rešena da čeka 12.000.000 evra i tako reši veliki deo finansija za nerednu sezonu. 

Informer

Ne treba zanemariti činjenicu ni da Dinamo u dogledno vreme, zbog sankcija Rusiji, neće igrati u Evropi. Moguće je da ni Eraković neće biti zainteresovan da igra samo u tamošnjoj Premijer ligi, ukoliko mu Zvezda bude omogućila nastup u Ligi šampiona.