Autor: Informer.rs

22.06.2022.

18:25

Foto: Starsportphoto©

Sport

DVA ODLASKA SA MARAKANE! Zvezdi su oni bili PREKOBROJNI!

Ušla je Crvena zvezda sa najvećim ambicijama u novu sezonu, a uprava srpskog šampiona užurbano radi kako bi Dejan Stanković što pre imao jasan uvid u igrački kadar. U ponedeljak i utrak predstavljeni su Kings Kangva i Osman Bukari, a danas je došao red i na dva rastanka. 

Kako prenosi "Mozzart sport" Dejan Stanković će u Sloveniji računati na 26 fudbalera, a u odnosu na pripreme sa Zlatibora na spisku nema Andrije Radulovića. Talentovani bočni fudbaler će narednih šest meseci provesti na pozajmici kako bi stekao potpunu afirmaciju u seniorskom fudbalu. 

Informer

Radulović je ostao u Beogradu kako bi uprava uspela da razmotri sve opcije, a čini se da je momak rođen 2002. godine najbliži selidbi u Spartak iz Subotice ili Mladost GAT iz Novog Sada. Pored njega, mladi golman Miloš Gordić će iduću sezonu provesti u taboru Spartaka. 

Pored toga, sa spiska je ostao i Radovan Pankov, ali on u Sloveniju neće putovati zbog povrede ligamenata. Štoper je ostao u Beogradu kako bi se što pre oporavio od povrede, a očekuje se da se do 24. juna ekipi pridruži i kapiten Milan Borjan.