Autor: Informer.rs

27.06.2022.

20:58

Foto: printscreen

Sport

REMI ZVEZDE U SLOVENIJI! Dete crveno-belih prvencem sprečilo poraz! Bukari oduševio! (VIDEO)

Golom mladog Vladimira Lučića crveno-beli stigli su do remija protiv Domžala - 1:1

Domžale je došao u vođstvo u 28. minutu preko Ivana Durdova, koji je iskoristio jednu od retkih prilika koju je Domžale imao na ovom meču, kada je glavom sproveo loptu u mrežu posle centaršuta sa desne strane i nesporazuma u desetkovanoj odbrani šampiona Srbije

Imala je Zvezda nekoliko sjajnih šansi u prvom poluvremenu, a jedan od najpozitivnijih utisaka je  Osman Bukari, koji je po desnom boku pravio velike probleme Slovencima i pokazao da će biti veliko pojačanje! U tri navrata je driblingom ostavljao čuvara iza sebe i stvarao prilike sebi i saigračima. 

 

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan (od 65. Popović) - Pićini (od 65. Bakajoko), Eraković (od 65. Srnić), Dragović (od 65. Bogdanović), Rodić (od 65. Gobeljić) - Kanga (od 45. minuta Sanogo), Kangva (od 65. Stanić) - Ivanić (od 65.Lučić), Katai (od 65. Nikolić), Bukari (od 45. Mustafa) - Pavkov (od 65. Živković).

Od 80 od 90 minuta je Zvezda bila mnogo bolji rival, ali je mnogo i promašivala.. Slovenci su se povukli ispred i skratili prostor Crvenoj zvezdi koja je imala inicijativu, i došla do izjednačenja u 87. minutu posle sjajne akcije: Nikolić, Srnić - Lučić.

Ekipa Domžala je prošle sezone bila sedma u prvenstvu, a pre nekoliko dana je deklasirala Rudar iz Pljevalja sa 8:0. Bili su dva puta bio prvak Slovenije, a jednom pod vođstvom Slaviše Stojanovića, koji je potom uzeo titulu i sa Crvenom zvezdom.