Autor: Informer.rs

01.07.2022.

16:37

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA ĆE UVEK BITI DEO MENE, TO NIKO NIKADA NEĆE PROMENITI! Emotivna ispovest DEJANA RADONJIĆA nakon odlaska iz Beograda!

Sedam sezona Dejan Radonjić vodio je Crvenu zvezdu i na Mali Kalemegdan doneo pregršt trofeja. Crnogorski stručnjak je u dva navrata sedeo na klupi beogradskog velikana, a njegova druga epizoda u crveno-belom završena je u četvrtak. 

Radonjić je posle isteka saradnje pregovarao sa Zvezdom, ali je posle dugog razmišljanja doneo odluku da napusti Beograd, a juče je i zvanično predstavljen u Panatinaikosu. On se danas oprostio od navijača i kluba u kratkom obraćanju za "Mozzart sport". 

- Dragi Zvezdaši, doneo sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor - poručio je Radonjić za "Mozzart sport" u pisanoj poruci. 

Informer

Iskusni stručnjak potom je istakao da postoji mogućnost da se putevi sa Zvezdom ponovo ukrste, ali da će bez obzra na sve uvek biti navijač kluba sa Malog Kalemegdana. 

- Crvena zvezda je iznad svih nas i sve što smo uradili za moja dva mandata, uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan. Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvek biti deo mene i to niko i ništa ne može da promeni. Svima vama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha, a Zvezdi želim da produži niz trofeja i navijačima donese još mnogo radosti - podvukao je Radonjić. 

Crnogorski stručnjak će ostati upamćen kao trener sa najviše titula, pobeda i vođenih utakmica na klupi Crvene zvezde.