Autor: Informer.rs

01.07.2022.

20:20

Foto: Starsportphoto

Sport

MRKELA OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA SVE ZVEZDAŠE! Evo kakva je SITUACIJA sa dovođenjem Gajićevog NASLEDNIKA!

Nedavno je šampion Srbije produžio ugovor sa Markom Gobeljićem, koji će biti alternativa Kristijanu Pićiniju za desnu stranu uz aut liniju, kao i na levoj neprikosnovenom Milanu Rodiću.

Uprkos sjajnom poslu u prelaznom roku, na Marakani je pozicija alternative beka i dalje ostala goruća tema.

– Stanković često rotira i pravi različite formacije, što nije iznenađujuće. Mislim da imamo dva dobra desna beka, jeste Gajić igrao dobro u drugoj polusezoni, ali Pićini je doveden da se prvih šest meseci adaptira, s obzirom na to da je imao dosta tešku povredu. Nadam se da će sada od početka sezone  biti u svom najboljem izadnju - rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela za TV Arena sport, pa nastavio:

Informer

Kristijano Pićini

– Jako je teško naći bekove i ako gledate, mnoge evropske ekipe nemaju rezervnog levog beka. U poslednjih nekoliko godina su na toj poziciji igrali Gobeljić, Eraković, nekad i Degenek. Dvojica od te trojice su tu, tako da će oni biti neka vrsta alternative. U Srbiji stalno pratimo igrače, naročito na bekovskim pozicijama i u ovom trenutku mogu da kažem da na tim pozicijama u Srbiji nema igrača za Zvezdu - istakao je Mrkela.