07.07.2022.

14:20

Foto:

Sport

INFORMER SAZNAJE! Miroslav Raduljica stiže u Zvezdu!

Pregovarali su Raduljica i čelnice Zvezde i ranije, ali tada trener Dejan Radonjić nije aminovao njegov dolazak.  Ali, s obzirom na odlazak Radonjića, nije bilo prepreka da posao konačno bude dogovoren. Sve bi trebalo da bude završeno već tokom sutrašnjeg dana.

Raduljica je krajem prošle godine napustio ekipu Gojan Orionsa i od tada je bio u potrazi za novim klubom. Izbor je na kraju pao na Mali Kalemegdan.

Srpski centar se vraća u evropsku košarku posle pet godina.Poslednje četiri godine je bio na Dalekom istoku, nastupajući još i u Kini za Đangsu Dragonse i Žeđang Lajonse. Tokom karijere Raduljica je nosio dres FMP-a, Efesa, Partizana, Azovmaša, igrao je u NBA za Milvoki i Minesotu, a nakon što se vratio u Evropu za Panatinaikos i Armani.

Informer

Podsećamo, u Zvezdu dolazi u Nemanja Nedović.  Zvezda otkupila Nedovića od Panatinaikosa za 300.000 evra. Zoliko je iznosila  klauzula iz ugovora, a grčki portal navodi iskusni bek je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana. 

Nedović sa Zvezdom dogovorio trogodišnju saradnju, a imaće 1.100.000 evra po sezoni, a ima oslobađajuću klauzulu od 300 hiljada evra.