Autor: Informer.rs

09.07.2022.

16:19

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA ZAVRŠILA OGROMAN POSAO! Reprezentativac SRBIJE oblači CRVENO-BELI dres!

Nema odmora na Malom Kalemegdanu! Nakon što je Crvena zvezda realizovala transfer Nemanje Nedovića i potvrdila dolazak novog trenera Vladimira Jovanovića, uskoro bi srpski i regionalni šampion mogao da promoviše novog košarkaša! Reč je o reprezentativcu naše zemlje i jednom od najboljih igrača ABA lige Daliboru Iliću

Kako prenosi "Mozzart sport" Ilić je sve bliži dogovora sa crveno-belima, a ostalo je da se doteraju samo detalji o saradnji. Srpski reprezentativac bi uskoro trebao da bude ozvaničen kao drugo pojačanje. Uz to, očekuje se da i Hasan Martin zaduži dres Crvene zvezde. 

Informer

Dalibor Ilić je ponikao i Višegradu, a 2015. godine otišao je put Igokee. U timu iz Laktaša nastupao je izuzetno poslednjih sezona, a prethodne godine beležio je 12,7 poena i 7,7 skokova. Najbolju partiju pružio je protiv Cedevite kada je postigao 29 koševa i dodao 11 skokova! Protiv Krke, bio je još bolji sa 31 poenom i devet skokova. 

Isti izvor dodaje da je Dalibor Ilić na stolu imao i ponudu podgoričke Budućnosti koju je bez razmišljanja odbio. U dresu Igokee osvojio je brojne trofeje, a dočekao je i debi u reprezentaciji 2020. godine kada je u Februaru nastupao protiv Finske.