Autor: Informer.rs

11.07.2022.

11:02

Foto: Starsphoto

Sport

ZVEZDI PROPAO TRANSFER! Crveno-beli ostali bez POJAČANJA kog su pratili MESECIMA!

Izuzetno efikasna je bila Crvena zvezda na premijeri budući da su sa 4:0 savladali Radnički iz Niša. Ipak, ni to nije promenilo odluku uprave da do kraja prelaznog roka pojure novog napadača, ali je izvesno da na Marakanu neće doći Oskar Estupinjan. 

Kolumbijac je bio na meti Crvene zvezde već mesecima. Crveno-beli su ga pratili od prošle jeseni kada je klub napustio Marko Lazetić, ali srpski šampion nije želeo da reaguje budući da je Estupinjan 30. juna postao slobodan agent, a to čekanje moglo bi skupo da košta velikana iz Ljutice Bogdana. 

Estupinjan neće doći na Marakanu budući da je potpisao ugovor sa Hal sitijem. Engleski drugoligaš bio je konkretniji, a verovatno i platežno moćniji od Crvene zvezde, te je Kolubmijac odlučio da karijeru nastavi na MKM stadionu. Iako posao još nije ozvaničen, napadač je već zaigrao u novom klubu na prijateljskoj utakmici protiv Fenerbačkea. 

Informer

Kolumbijski napadač je prethodne sezone u Portugalu blistao. On je u dresu Vitorije Gimaraeš postigao 15 golova što mu je donelo i poziv u reprezentaciju. On se nada da će odlaskom u Hal osigurati sebi mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru koje se igra ove godine .

Poznato je da je Hal rešen da se ove sezone vrati u Premijer ligu, a bogati vlasnici iz Turske ne žale novac  za tako nešto. Sa druge strane, Crvena zvezda je prinuđena da se okrene drugim opcijama i kao glavna izdvaja se Aleksandar Pešić koji je sinoć bio na Marakani i pratio duel protiv niškog Radničkog.