Autor: Informer.rs

13.07.2022.

16:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

STANKOVIĆ NA SLATKIM MUKAMA... Zvezda odigrala još jednu prijateljsku - Lučić i Mustafa BRILJIRALI! Pogodio i Živković! (VIDEO)

Iako je sezona počela, Crvena zvezda je nastavila sa serijom prijateljskih utakmica. Istina, danas protiv Studentskog grada na terenu nije bilo "ključnih igrača" već su šansu dobili fudbaleri koji su protiv niškog Radničkog imali malu minutažu ili uopšte nisu igrali. 

Srpskoligaš Studentski grad nije bio protivnik po meri rezervistama Crvene zvezde. Izabranici Dejana Stankovića lagano su slavili sa 4:0, a talentovani stručnjak imao je šta da vidi. Ponovo su blistali Ibrahim Mustafa i Vladimir Lučić koji bi mogli da ostanu u prvom timu i bore se za minute u Superligi Srbije. 

Utakmica nije bila medijski ispraćena, a crveno-beli su na Tviteru podelili video materijal sa golovima. Seriju pogodaka otvorio je Rišairo Živković. Holanđanin je bio treći put strelac tokom priprema, ali su male šanse da mu to produži mandat na Marakani budući da je prethodne sezone apsolutno razočarao. 

Sa druge strane, Ibrahim Mustafa i Vladimir Lučić nastavili su seriju sjajnih igara i stekli još jedan veliki plus kod stručnog štaba. Talentovani ofanzivci bili su strelci, a pogotku Ibrahima Mustafe prethodio je prodor El Fardu Bena, dok je Lučić iskoristio precizan centaršut Nikole Stankovića. 

Do kraja utakmice u strelce se upisao i El Fardu Ben koji nije bio u sastavu za duel sa Radničkim. Reprezentativac Komora morao je u Pariz zbog smrtnog slučaja. Po povratku u Beograd nastavio je sa treninzima i trebao bi da bude u kombinaciji za duel sa Kolubarom koji je na programu u subotu od 20 časova.