Autor: Informer.rs

14.07.2022.

17:53

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIJE SU ME IMPRESIONIRALE! Bukari PREZADOVOLJAN nakon debija! Najavljuje još bolju ZVEZDU!

Premijera za poželeti! Crvena zvezda je u prvom kolu Superlige Srbije savladala niški Radnički sa 4:0, a među strelcima se našao i Osman Bukari. Brzonogi ofanzivac je na Marakanu stigao tokom leta u transferu teškom 2.000.000 evra i odmah je pokazao da će biti ogromno pojačanje za Dejana Stankovića. 

- Može se reći da sam imao debi za poželeti. Ekipa je pobedila, a ja sam postigao gol i ono što je najvažnije osetio atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Igrao sam na Marakani kao fudbaler Genta, ali zbog korone su tribine bile prazne, a sada sam oduševljen. Nadam se da će još više biti ljudi u subotu protiv Kolubare, jer je zaista uživanje igrati uz takvu podršku. Uverio sam se da su navijači zaista 12. igrač u Crvenoj zvezdi, iako sam i pre dolaska gledao snimke atmosfere i bio nestrpljiv da sve to doživim - rekao je Osman Bukari. 

Informer

Crveno-beli su u prvom kolu savladali Radnički iz Niša sa 4:0, a Osman Bukari veruje da će četa Dejana Stanković i protiv Kolubare nastaviti sa dobrim izdanjima. 

- Bili smo zaista dobri, iako moram da priznam da me je i Radnički prijatno iznenadio. Izuzetno su brzi i imaju dobru kontru, ali smo zaista pokazali kvalitet i generalno uspeli ubedljivo da trijumfujemo. Nadam se sličnom epilogu i u sledećem meču, a s obzirom na to da se iz dana u dan osećam sve bolje ovde, verujem da će i moje partije ići uzlaznom putanjom, kao i čitavog tima. Takođe, moram još jednom da pohvalim navijače i da ih pozovem da dođu u još većem broju i u narednom meču, jer nam je to od izuzetne važnosti - podvukao je reprezentativac Gane.