Autor: Informer.rs

15.07.2022.

22:28

Foto: Starsportphoto©

Sport

POTPISALI SMO "UBICE" BIĆE PAKLENO! Amerikanac ODUŠEVLJEN DELIJAMA, jedva čeka da zaigra za Zvezdu! (VIDEO)

Polako, ali sigurno Crvena zvezda "sklapa kockice" za narednu sezonu. Srpski i regionalni šampion realizovao je nekoliko velikih poslova, a jedan od igrača od kojih navijači najviše očekuju je Džon Holand. Amerikanac koji na Mali Kalemegdan stiže iz Burse i u čije je kvalitete upoznat Dušan Alimpijević, nekadašnji trener crveno-belih. 

Holand je jedan od igrača kojima će igra u paklenoj atmosferi biti od velike koristi. Amerikanac crpi snagu sa tribina, izuzetno je energičan, a koliko je ushićen zbog nove epizode u Crvenoj zvezdi govori činjenica da se oglasio putem Instagrama i pozdravio navijače beogradskog velikana. 

- Zdravo svim navijačima Crvene zvezde, ovde Džon Holand... Samo želim da vam kažem da mi mnogo prijaju vaše poruke ljubavi i podrške, stvarno mi to znači. Želimo da napravimo nešto posebno. Kao što vidite, već smo potpisali neke "ubice" i ne mogu da dočekam da krenemo, biće zabavna godina. Biće uspona, biće padova, a nadam se da ćete i vi biti tu sa nama u vožnji. Biće zabavno - rekao je Holand.

Američki košarkaš je jedno od četiri ovosezonska pojačanja. Pre njega, Crvena zvezda je predstavila Hasana Martina, Nemanju Nedovića, a juče i Dalibora Ilića. Uz to, novi trener je Vladimir Jovanović, a očekuje se da bude još pojačanja na Malom Kalemegdanu.