Autor: Informer.rs

18.07.2022.

19:10

Foto: Beta

Sport

STEFANE, BIĆEŠ VELIK IGRAČ! Tončev se OPROSTIO od MITROVIĆA i poručio! Bolje u ZVEZDI nego u Malmeu!

Navikao nas je niški Radnički da poslednjih godina redovno "izbace" po jedno vrhunsko krilo. Ove sezone to je Stefan Mitrović, a za razliku od Lazara Ranđelovića i Nikole Čumića, brzonogi ofanivac će karijeru nastaviti u Srbiji.

Radnički je očekivano veći finansijski benefit, ali je srpski šampion reagovao munjevito uplatio 500.000 evra te će Mitrović naredne sezone nostiti dres Crvene zvezde. 

- Crvena zvezda je iskoristila to što je Stefan Mitrović imao opciju izlaska iz ugovora sa Radničkim. Pregovarali su sa menadžerom Stefana Mitrovića. Mi tu ništa nismo mogli. Na kraju mogu da se samo zahvalim Stefanu Mitroviću na svemu što je uradio u Radničkom. Želim mu sreću u Crvenoj zvezdi. Znam da će postati veliki igrač - rekao je Ivica Tončev. 

Informer

Brzonogi ofanzivac je detinjstvo proveo u Kanadi, a tokom ovog leta bio je jedan od najtraženijih fudbalera u Superligi Srbije. Poslednjih nedelja, Malme je obigravao oko Mitrovića, ali je Crvena zvezda bila odlučnija i uspela da ga dovede u svoje redove. 

- I oni su hteli da iskoriste izlaznu klauzulu. Međutim, svima je u interesu da Stefan Mitrović pojača redove našeg šampiona. Bolje što je u Zvezdi, nego u Malmeu - dodao je prvi čovek niškog Radničkog.