Autor: Informer.rs

19.07.2022.

22:27

Foto: Starsportphoto

Sport

(FOTO ) POJAČANJE ZVEZDE POZIRALO U DRESU VEČITOG RIVALA! Delijama neće biti svejedno zbog poruke: NIKAD PROTIV PARTIZANA!

Filip Petrušev je jedno od najvećih pojačanja kluba sa Malog Kalemegdana u ovom prelaznom roku, ujedno i peto po redu.

Interesantna situacija desila se tokom prošlogodišnje serija polufinala plej ofa srpske lige između Mege i Partizana Petrušev je bio najbolji igrač u pobedi svog tima nad Partizanom, a prvi meč obeležile su čarke između igrača dva tima, gde je fenomenalni košarkaš bio u centru pažnje.

Imao je novi košarkaš Crvene zvezde  razmirice sa Zagorcem, Veličkovićem, Jankovićem i nekolicinom igrača Partizana, a kada je postigao poene koji su praktično rešili meč slavio je uz klupu crno-belih! Umalo je došlo do sukoba sa Radetom Zagorcem, a na kraju meča su morali da se uključe i saigrači! Brzo su se strasti smirile i nije došlo do većeg sukoba!

Nakon meča oglasio se Petrušev na svom Instagramu, a okačio je sliku na kojoj se jasno vidi ko mu je u srcu!

Informer

 

- Nikad protiv Partizana, samo odgovor na provokacije igrača - napisao je Petrušev!

Petrušev je prethodne sezone nastupao za Efes, odakle je došao iz Mege nakon sjajne sezone u kojoj je bio najbolji strelac kluba u ABA ligi. Podsetimo,on je bio velika želja i Partizana, pa će navijače crno-belih, pored prelaska sjajnog centra u redove večitog rivala ovaj detalj dodatno iznervirati.